Iso-Britannian armeijan laskuvarjoyksikön entinen sotilas Terry Nelson paljastaa olleensa tärkeässä roolissa Cristiano Ronaldon kuntoutumisessa ajoissa Real Madridin viime kevään Mestarien liigan finaaliin Liverpoolia vastaan.

Real Madridin kanssa työskentelevä Nelson kertoo portugalilaisen kärsineen ennen loppuottelua vammasta, joka olisi voinut estää pelaamisen finaalissa.

Avain aikaiseen kuntoutumiseen oli Aqua Running -vesijuoksupuku. Nelsonin kehittämää pukua käytetään loukkaantumisten hoitoon ja estämiseen.

– On jotakin, mitä Liverpool ei tiennyt. Ronaldolla oli vammaa viikkoa ennen Mestarien liigan finaalia. Hän juoksi tuon viikon kokonaan puvussani uima-altaassa, Nelson avasi Daily Starin haastattelussa.

– Kun pelaaja saa minkä tahansa vamman, heidän on mentävä ensimmäisenä veteen lieventämään vaikutusta. Sitten kyse on vain levosta ja jäästä, jotta he palaisivat kentälle mahdollisimman pian.

Nelson kehittämän puvun on suunniteltu paksut pehmusteet olkapäihin, vartaloon ja reisiin. Puku vähentää 90-prosenttisesti sen käyttäjän painoa, joka johtaa nopeuden, ketteryyden ja voimien kasvuun.

Nelson tekee Real Madridin lisäksi yhteistyötä myös kotimaassaan Manchester Unitedin, Liverpoolin, Arsenalin ja Englannin maajoukkueen kanssa.