Keskiviikkona suomalaisten katseet kiinnittyivät Mestarien liigan alkuillan otteluissa pääosin Atlético Madridin ja AS Monacon väliseen kamppailuun, jossa Mattias Gestraniuksen johtama suomalainen tuomarikuusikko jakoi oikeutta.

Suomalaista osaamista nähtiin kuitenkin myös ottelussa Lokomotiv Moskova-Galatasaray. Lokomotiv antoi aivan ottelun loppuhetkillä Mestarien liigan debyytin puolustaja Boris Rotenbergille.

MTV Urheilu 🇫🇮

@CMoreSportFi
Moskovassa Lokomotivin Boris Rotenberg tulee vaihdosta kentälle lisäajalla. #UCLfi-debyytti kerran Suomen A-maajoukkueessa pelanneelle puolustajalle.

Venäläis-suomalainen Rotenberg, 32, sai kesäkuussa 2015 kutsun Suomen A-maajoukkueeseen ja pelasi ystävyysottelussa Viroa vastaan 45 minuuttia. Suomi hävisi ottelun 0-2.

Sittemin Rotenbergiä ei ole Suomen maajoukkueessa nähty.

Hän pelasi uransa alkuaikoina Klubi 04:ssä ja FC Jokereissa, mutta valtaosan urastaan Rotenberg on pelannut Venäjällä. Hän on pelannut myös yhden kauden lainalla kyproslaisessa Olympiakos Nikosiassa.

Rotenberg voitti viime kaudella Lokomotiv Moskovan kanssa Venäjän Valioliigan mestaruuden. Hän pelasi kuitenkin viime kaudella sarjaotteluissa vain 82 minuuttia.