Huuhkajien puolustaja alamaissa derby-tappion jälkeen: ”Pääni on aivan tyhjä”

© Kuva: Juha Tamminen

Useista viime kausien aikaisista suomalaispelaajistaan tuttu Brøndby jäi jälleen vaille palkintoa Tanskan Superliigan ottelussaan. Sunnuntaina Brøndby sai vieraakseen Kööpenhaminan derbyssä sarjakärki FC Kööpenhaminan. Ottelu oli tilastojen valossa erittäin tasainen, ja meni lisäajalle 0-0 -tilanteessa. Silloin vaihdossa aloittanut Jonas Wind kuitenkin iski vieraille voittomaalin, ja jätti Brøndbyn pisteittä.

Windin maaliin esityön teki Robert Skov, ja eräs Twitterin käyttäjä havainnollistikin humoristisen giffin avulla, miltä metsän (Skov) ja tuulen (Wind) yhteistyö parhaimmillaan näyttää.

Huuhkajien ja Brøndbyn toppari Paulus Arajuurta ottelun lopputulos ei hymyilyttänyt.

– Pääni on täysin tyhjä. Olen ylpeä pojista tänään. Olen ylpeä koko seurasta ja faneista, mutta tulosta me emme saaneet. Olen kaikista pelaajista ylpeä, sillä annoimme kaikkemme. Tämä on uskomatonta, ja katkeraa, Arajuuri kommentoi TV3+:lle Tipsbladetin mukaan.

– Meidän täytyy katsoa peiliin ja pystyä parempaan. Tämä ei riitä. Jalkapallo on tulospeli ja riippumatta siitä, miten paljon on taistellut ja miten hyvin pelannut, se ei auta, jos ei saa tuloksia. Me tarvitsemme pisteitä, ja tämä seura on ansainnut ne. Meidän tehtävämme on alkaa ottaa niitä.

Derbytappion jälkeen Brøndby on sarjassa vasta yhdeksäntenä. Erityisen vaikeaa joukkueella on ollut kotikentällään, sillä se on saanut vain kuusi pistettä kahdeksasta kotipelistään. Se on koko sarjan huonoin kotisaldo. Edellisen kotivoittonsa se on saanut elokuun puolivälissä Eurooppa-liigan karsinnoissa, ja elokuun alussa sarjaottelussa.

Arajuuri pelasi Brøndbyn takalinjoilla täydet peliminuutit. FC Kööpenhaminan maalilla nollapelin kolmella torjunnalla kirjautti puolestaan Jesse Joronen. Nollapeli oli Huuhkajien maalivahdille kauden kahdeksas kaikissa kilpailuissa.