Jani Honkavaara tyytyväinen KuPSin sopimustilanteeseen – monta kysymystä silti vielä auki

© Kuva: Juha Tamminen
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

KuPS päätti kautensa lopulta odotettuun mitaliin, jonka väri oli pronssi. Joukkueen valmentaja Jani Honkavaara katsoo optimistisena myös tulevaan. Seuralla on tällä hetkellä sopimus tulevasta kaudesta 19 pelaajan kanssa.

Viime kauden aikana KuPSissa pelanneista Hamed Coulibaly, Johannes Kytilä ja Joni Mäkelä jättävät seuran. Couibaly pelasi heinäkuusta alkaen lainalla IFK Maarianhaminassa, jonka vieraana kuopiolaiset päättivät kautensa.

Pelaajat, joiden jatkosopimusneuvottelut ovat vielä kesken, ovat melko merkittäviä: Petteri Pennanen, Henri Toivomäki, Juho Pirttijoki, Reuben Gabriel ja Ats Purje.

– Sopimustilanne on hyvä, eikä meillä ole kiire uusien pelaajien kanssa. Pyrimme testaamaan joitakin ulkomaalaispelaajia marraskuun treenijakson aikana. Hyviä pelaajia on paljon vapaana, mutta hyvän kokonaisuuden rakentaminen on paljon tärkeämpää kuin yksittäisten pelaajien hankkiminen. Etenemme maltilla, Honkavaara sanoo.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!