Liverpool-luotsi Klopp vastasi Salahin maajoukkuevalmentajalle: ”En ole samaa mieltä”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp vastasi Egyptin maajoukkueen päävalmentaja Javier Aguirren puheisiin, joiden mukaan tähtihyökkääjä Mohamed Salahin olisi paras lähteä seurasta, jos pokaaliton kausi ei pian tule päätökseen.

Klopp ei ole voittanut Liverpoolin peräsimessä vielä mitään siirryttyään seuraan vuonna 2015. Liverpoolin edellinen pysti on kaudelta 2011-12, jolloin joukkue voitti Cardiffin Englannin liigacupin finaalissa. Mestarien liigassa Liverpool on viimeksi juhlinut mestaruutta kaudella 2004-05 ja Englannin pääsarjassa kaudella 1989-90.

Egyptiläishyökkääjä Salah, 26, oli viime kaudella tärkeässä roolissa, kun Liverpool eteni Mestarien liigassa loppuotteluun, jossa Real Madrid oli kuitenkin vahvempi lukemin 3-1. Hän viimeisteli viime sesongilla 44 maalia, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Klopp suhtautui Salahin maajoukkuevalmentajan kommentteihin kevytmielisesti.

– Minä yritän olla mukava, aloitti Klopp vitsaillen FourFourTwon mukaan.

– Jos hän (Aguirre) ei voita mestaruutta seuraavan kahden vuoden aikana, niin hänen on varmasti lähdettävä.

– En tiedä, miksi ihmiset sanovat tuollaista, mutta tämä on median maailma. Joku kirjoittaa aiheesta Egyptissä ja sitten minua kuulustellaan siitä. En ole samaa mieltä (Aguirren kanssa), mutta tämä on vapaa maailma ja hän voi sanoa, mitä ikinä hän haluaakin.

– Minun ei olisi pitänyt kommentoida tätä mitenkään, joten ehkä voimme unohtaa, mitä sanoin minuutti sitten, lisäsi Klopp naureskellen.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS