Mestarien liiga: Real Madrid uuden haasteen edessä – tappiolla mahdollisuus jopa tippua

Mestarien liiga
AS Roma – Real Madrid
Tiistai 22.00

Tilanne kaikkea muuta kuin lupaava

Todella heikon kauden pelanneelta Real Madridilta on odotettu tasonnostoa pitkin kautta. Sellaista on koettu vain hetkittäin, ja joukkue on La Ligassa historiallisen heikon alun jälkeen vasta kuudennella sijalla.

Mestarien Liigassa voittoja on sentään kertynyt kolme, mutta tappio Venäjällä CSKA:lle oli ennenkuulumaton. Kun alla on vielä ansaittu 3-0 -tappio Eibarille, on tilanne kaikkea muuta kuin lupaava aina Mestarien Liigan voittoon tähyävälle joukkueelle.

Maineen palautus Roomassa

Real Madridin onneksi Rooma joutuu hieman siipirikkoisena tiistain otteluun. Viimeisimmässä Mestarien Liigan kotiottelussa kahdesti CSKA:ta vastaan onnistunut Edin Dzeko on sivussa Realia vastaan. Vaikka tasapelikin saattaisi olla Realille riittävä tulos, on sen jo ammattiylpeytensä vuoksi näytettävä Italiassa parempaa katastrofaalisen Eibar-ottelun jäljiltä.

Yleensä Real on Mestarien Liigassa venynyt haasteiden kasvaessa, siihen me luotamme nytkin. Vierasvoitosta saatavat kertoimet ovat Rooman miehistöhuolista huolimatta yli kahden pinnassa, se riittää meille mainiosti. Unibetiltä tarjotaan Realin onnistumisesta kerrointa 2,08.

Nappaa 100€ riskitön veto näin ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun AS Roma – Real Madrid ja valitse kohde Real Madrid voittaa. Jos Real voittaa, saat 208€ riskittömän 100€ vedon avulla. Jos Real häviää, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.