© Kuva:

Milanin miehistöongelmat 181 euron lunastuksen takuuna

Serie A
Lazio – AC Milan
Sunnuntai 19.00

Lazio ei anna Milanin yllättää

Serie A tarjoaa viikonloppuna hyvää pelattavaa. Sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla olevat Lazio ja AC Milan ovat kohdanneet viime vuonna tasaisissa merkeissä. Nyt on kuitenkin täysi syy olettaa, ettei Milan ole viikonlopun ottelussa parhaimmillaan.

Milanin hyökkäyspelin talismaani, Gonzalo Higuain, on alkukauden kymmenessä pelaamassaan ottelussa onnistunut jo viidesti. Laziota vastaan Higuain on kuitenkin sivussa. Miehellä oli todella huono päivä Juventusta vastaan – tilille kertyi maalien sijaan ainoastaan ulosajo ja missattu rankkari.

Lisää ongelmia

Hyökkäys ei kuitenkaan edes ole Milanin suurin ongelma. Se joutuu antamaan hurjasti tasoitusta Laziolle myös puolustuspään loukkaantumisten vuoksi. Jo ennestään pitkän listan jatkoksi Milanin Juventus-kokoonpanoon tulee muutoksia, kun tärkeä kapteeni Alessio Romagnoli on nyt myös loukkaantuneena.

Milanin tuloskunto ei myöskään anna aihetta hurraahuutoihin. Juventusta vastaan se tosin 0-0-tilanteessa hukkasi rankkarin. Silti parin maalin tappiota voi pitää oikeutettuna ja myös odotettuna.

Edellinen Laziota vastaava haaste oli Interin kohtaaminen vieraskentällä. Ottelu päättyi 1-0, mutta Inter hallitsi ottelua jopa numeroita selvemmin. Tuossa ottelussa kokoonpanokin oli tämänkertaista selvästi parempi.

Lazio kelpaa jopa tasoituksella

Veikkaus menee niin pitkälle, että se on lyönyt Pitkävedossa kotijoukkueen 1,60-kertoimiseksi suosikiksi. Tällaiseen kertoimeen pelaaja haaskaa pitkän päälle rahansa. Olemme melko varmoja, että linja tulee tippumaan perjantain ja lauantain aikana muuallakin.

Alle 1,75:n kertoimia emme enää suosittele, mutta esimerkiksi Unibetin 1,81 kotivoitosta on asiallinen tarjous. Unibetin kanssa ensi kertaa asioivien on fiksua käyttää uuden pelaajan 100€ riskitön veto.

Jos Lazio odotustemme mukaisesti voittaa, saat tarjouksen hyödyntämällä 181 euroa pelitilillesi. Mikäli Milanin repaleinen puolustus kestääkin ja pelin lopputulos päättyy tasapeliin tai Milanin voittoon, saat panoksesi takaisin 100€ asti.

Jos pelikassasi on iso, etkä kaihda riskejä, lisävinkkinä Lazion vähintään kahden maalin voitto kertoimella 3,30.

Nappaa 100€ riskitön veto näin ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Lazio – AC Milan ja valitse kohde Lazio voittaa. Jos Lazio voittaa, saat 181€ riskittömän voiton 100€ vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasapeliin tai AC Milanin voittoon, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.