Etelä-Amerikka pysähtyi sunnuntai-iltana muutamaksi tunniksi, kun Copa Libertadoresin loppuottelun ensimmäinen osa pelattiin Buenos Airesissa. Vastakkain kun olivat odotetussa Superclásicossa veriviholliset Boca Juniors ja River Plate.

Ottelu jouduttiin siirtämään lauantailta sunnuntaille Argentiinassa riehuneen myrskyn vuoksi. Nyt kuitenkin päästiin pelaamaan, ja maalejakin nähtiin koko joukko. Avausosa nimittäin päättyi 2-2 -tasapeliin.

Maaleista kolme syntyi ensimmäisellä puoliajalla. 34. minuutilla Ramon Abila vei Bocan johtoon, mutta Lucas Pratto tasoitti vain minuuttia myöhemmin. Avausjakson lisäajalla Dario Benedetto teki kotijoukkueelle 2-1 -maalin. Benedetto aloitti pelin vaihdossa, mutta tuli kentälle 27. minuutilla Cristian Pavonin loukkaannuttua.

OptaJavier

@OptaJavier
4 - Darío #Benedetto has scored four goals with his last four shots on target in the 2018 Copa #Libertadores. Beast.
⚽️⚽️ v Palmeiras (@ La Bombonera)
⚽️ v Palmeiras (@ Allianz Parque)
⚽️ v River Plate (@ La Bombonera)

OptaJavier

@OptaJavier
4 - Darío #Benedetto ha anotado cuatro goles con sus últimos cuatro tiros acertados al arco en la @Libertadores 2018. Animal.
⚽️⚽️ vs Palmeiras (La Bombonera)
⚽️ vs Palmeiras (Allianz Parque)
⚽️ vs River Plate (La Bombonera)

Illan viimeinen osuma merkittiin Bocan topparin Carlos Izquierdozin omaksi maaliksi. Näin toiseen osaotteluun lähdetään 2-2 -tasatilanteesta, joka antaa vierasmaalisäännön vuoksi River Platelle pienen edun.

Toinen osaottelu pelataan 24. marraskuuta klo 22 Suomen aikaa.