Parjattu Real-tykki osui kahdesti murskavoitossa: ”En minä näistä painetta ota”

© Kuva: Getty Images

Real Madrdid upotti Plzenin Mestarien ligassa eilen tavalla, jolla moni odottaisi sen pelaavan muutenkin. Tylyjä 0-5 -lukemia Štruncovy Sady Stadionin taululle oli kahdella osumallaan tekemässä myös Karim Benzema, joka kommentoi tapahtumia medialle pelin jälkeen.

– Meillä oli itseluottamusta, ja sen voimin teimme hyviä asioita. Olen tyytyväinen voittoomme ja maaleihimme.

Benzeman omat osumat tulivat jo avauspuoliskolla; 21. minuutilla syntynyt ensimmäinen jäi siis myös ottelun voittomaaliksi. Toisen kerran pallo upposi tshekkiverkkoon reilua varttia myöhemmin.

– Kritiikkiä tulee aina, joka vuosi. Minä pelaan vain jalkapalloa, tehdäkseni historiaa korkeimmalla mahdollisella tasolla. Ihmiset eivät aina ymmärrä, mikä on tehtäväni kentällä. Olen täällä auttaakseni muita joukkueessa.

Ranskalaiselle mediapyörityksessä oleminen ei ole mitään uutta, päinvastoin.

– En minä näistä paineita ota, ne tulevat ulkoapäin. Olen 30-vuotias, minulla on lapsia. Puheita on aina ollut. Tänään pelasimme kauniisti.

Valmentajan tehtäviä Julen Lopeteguin potkujen jälkeen hoitava Santiago Solari saa Benzeman hyväksynnän.

– Hän voi aivan hyvin jatkaa kauden loppuun, meille se sopii kyllä.