Perparim Hetemaj Serie A:n huippuottelusta: ”Harmittaa AC Milanin puolesta – Juve on kostoretkellä”

© Kuva: Getty Images

Juventus hävisi keskiviikkona Mestarien liigan ottelun Manchester Unitedia vastaan kirpaisevalla tavalla.

Juventus vei ottelua kotikentällään ja johti vielä 85 pelatun minuutin jälkeen ottelua 1-0. Man United tuli kuitenkin lopussa rinnalle ja vielä ohi. Sunnuntaina Juventus vierailee AC Milanin kotipesässä Serie A:n ottelussa.

– Juventuksessa ollaan varmasti vihaisia, kun he hävisivät pelin, jota he dominoivat ja kämmäilivät kasapäin paikkoja. Harmittaa Milanin puolesta, koska Juven tarkoitus on varmasti kostaa keskiviikon ManU-tappio Milanille, Serie A:ssa Chievossa pelaava Perparim Hetemaj ennakoi SuomiFutis-sivustolle.

Juventus ei ole Serie A:ssa vielä tällä kaudella hävinnyt ja 11 ottelusta se on voittanut kymmenen. Huonosti ei ole pelannut Milanikaan. Se on sarjassa neljäntenä ja alla on kolmen ottelun voittoputki.

– Milan on pelannut ihan ok. Aikalailla sillä omalla tasollaan, mitä heiltä on odotettukin. Joukkueiden välillä on kuitenkin pieni tasoero. Milan on ollut ihan ok tällä kaudella, mutta onhan Juve parempi joukkue. Ei sitä koskaan tiedä, katsotaan miten pelissä käy.

Juventus harvemmin Italiassa häviää, mutta yksi sellainen paikka, jossa niin voisi käydä, on Milano ja San Siro.

– Joo, ei se helppo paikka tule Juvelle olemaan, Hetemaj myöntää.

Chievolla vaikeaa

Hetemaj ahertaa itsekin sunnuntaina Chievon riveissä, kun Veronassa käydään todella tärkeä kamppailu sarjapisteistä. Sarjajumbo Chievon vieraaksi saapuu niin ikää sarjapaikkansa puolesta taisteleva Bologna.

– Tietenkin tärkeä peli taas. On mennyt pitkään siitä, kun ollaan voitettu. Ei helppo peli tule tietenkään ja meidän pitää alkaa voittaa. Nyt jos saataisiin ensimmäinen voitto, niin se voisi vähän helpottaa tilannetta, Hetemaj toteaa.

Serie A:n huippuottelut näkyvät suorina lähetyksinä Ruutu-palvelussa. Sunnuntaina 11.11. pelattava AC Milan – Juventus -ottelu näkyy myös ilmaiseksi tv:ssä JIM-kanavalla klo 21.20 alkaen.

Juho Hirvonen