Saksalaislähteen hurja väite: Mestarien liiga kuolemassa kolmen vuoden sisällä – jalkapallojätit karkaavat omista sarjoistaan

© Kuva: Getty Images

Saksalaislehti Spiegel ja Football Leaks ovat vuotaneet suuria paljastuksia jalkapallon suurseurojen omasta suursarjasta. Giganttinen Superliiga päättäisi nykymuotoisen Mestarien liigan kokonaan.

Spiegelin artikkelin mukaan Mestarien liigan tie tulisi vuonna 2021 päätökseensä. Samalla jalkapallomaailman 16 jättiseuraa karkaisi omista kansallista sarjoista omaan Superliigaansa.

Lähde kertoo, että mukana olisi ainakin Bayern München ja hankkeen takana seuran puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge.

Aiesopimus olisi tarkoitus allekirjoittaa jo tämän vuoden marraskuussa. Rummenigge ja Bayern ovat kiistäneet huhun.

– FC Bayern München tulee pysymään Bundesliigassa niin kauan kuin minä olen puheenjohtajana. Seura tulee myös olemaan UEFA:n ja ECA:n järjestämissä seurakilpailuissa, Rummenigge vastasi Skylle.

Football Leaks julkaisi myös joukkuelistan tulevasta mahdollisesta Superliigasta.

16 joukkueen sarjassa pelaisi Englannin Valioliigasta Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal ja Chelsea. Espanjan La Ligasta taas Real Madrid, Barcelona ja Atlético Madrid.

Saksasta ja Ranskasta mukana olisi vain kaksi seuraa. Bundesliigasta Bayern sekä Borussia Dortmund. Ranskan Ligue 1:sta mukaan mahtuisivat PSG ja Marseille.

Italian Serie A:sta valittaisiin neljä seuraa. AC Milan, Inter, Juventus ja AS Roma.

Seuroista 11 olisi kiinteitä, jotka eivät voi pudota sarjasta. Nämä olisivat Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Bayern München, Juventus, Chelsea, Arsenal, PSG, Manchester City, Liverpool ja AC Milan.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.