Veikkausliigassa todella vaikean kauden läpikäynyt SJK päätyi sarjassa lopulta yhdeksänneksi, oltuaan pitkään ainakin karsintavaarassa. Joukkueessa tapahtuukin nyt melkoisia muutoksia.

Seinäjokisten tiedote lähtijöistä on lavea, mutta pitkä on jo pelkästään nimilistakin. Aiemmin ollaan jo uutisoitu muun muassa Emile Paul Tendengin paluusta Ilvekseen, Aristote Mboman siirrosta Maarianhaminaan, ja Matti Klingan muutosta takaisin kasvattajaseuraansa FC Lahteen. Richie Dorman ei jättänyt seuraa, mutta vaihtaa asua – peliura päättyi, ja mies siirtyi seuran valmennuspuolelle.

Nelikon lisäksi pelinsä SJK:ssa ovat tällä erää pelanneet myös Anders Bååth, Jordan Mustoe, Shahdon Winchester, Peter Opiyo, Daniel O’Brien ja lainalla TPS:ssä koko viime kauden ollut Elias Ahde.

SJK:n oma kasvatti Ahde ehti TPS:n tämänkertaisella liigataipaleella pelata 21 pääsarjaottelua, tehden niissä neljä maalia. SJK:n näkökulmasta pelaajan kehitykselle ei olisi oikein peluuttaa häntä reservijoukkueessa, eikä lainata uudelleen. Näin ollen seura on purkanut sopimuksen ja Ahde on vapaa siirtymään muihin seuroihin.

Lähtijöiden joukosta huomattavan osan muodostavat ulkomaalaisnimet, joista Opiyon kanssa seura kävi jatkoneuvotteluja, ilman tulosta.