Copa Libertadoresin finaalin siirtyminen Etelä-Amerikasta Santiago Bernabéulle on aiheuttamassa River Platelle päänvaivaa. Riverin kapteeni Leo Ponzio saattaa olla finaalin toisen osaottelun pelikiellossa pelin siirryttyä Espanjaan.

Ponziolla on sopupelisyytteet niskassa pelattuaan aiemmin urallaan Real Zaragozassa. Syyttäjä vaati Espanjassa helmikuussa kahden vuoden vankeustuomiota ja kuuden vuoden kilpailukieltoa urheilusta vuoden 2011 Levante-Real Zaragoza -pelin ottelumanipulaatiosta.

Ponzio oli syytettyjen joukossa. Näin 36-vuotias keskikenttäpelaaja ei pääse välttämättä kohtaamaan Superclasicossa Boca Juniorsia.

Copa Libertadores -finaali pelataan joulukuun yhdeksäs päivä Bernabéulla.

Daniel Edwards 💚

@DanEdwardsGoal
Just when you thought the Copa Libertadores final couldn't get any weirder... River captain Leo Ponzio could be banned from playing in Spain due to charges of match-fixing incurred while he was at Real Zaragoza.