Olosuhteet, joilla veikkausliigakarsintojen ensimmäinen osaottelu eilen pelattiin, aiheuttavat syystäkin keskustelua. Siihen osallistuu sosiaalisen median puolella useita alan vaikuttajia, heidän joukossaan TPS-valmennukseen kuuluva Mikko Hyyrynen.

Pelaajana ympäri Suomea niin JJK:ssa, Jarossa kuin muun muassa MYPA:ssa liikkunut sankari vertailee joukkueensa kauden avausta, ja sen huipennusta.

Mikko Hyyrynen

@MikkoHyyrynen

Saku-Pekka Sundelin

@SPSundelin
Täällä on viime päivinä pyörinyt hauska video jäällä pelattavasta futiksesta. Vähän samalta näyttää nousukarsinta Kokkolassa.
Veikkausliigan ensimmäinen peli, TPS - SJK siirrettiin Valkeakoskelle. Liigakarsinnan ensimmäinen peli pelattiin jäätyneellä ja hämärällä kentällä. Ihan vaan tiedoksi!

Mikko Hyyrynen

@MikkoHyyrynen
Nyt päätöksen teki delegaatio. Ja pelin jälkeen "olosuhteet oli samat molemmille". Seuraavaksi voidaan pelata parkkipaikalla, koska sielläkin on molemmille samat olosuhteet. Ja kyllä, meni tunteisiin.

Kokkolan Keskuskentän jälkeen Hyyrysen ryhmä toki pääsee yhdelle maan parhaista ulkokentistä, Turun Veritas Stadionille.

Liigakarsinnan toinen ja ratkaiseva ottelu pelataan ylihuomenna lauantaina.

LUE MYÖS: Kokkolassa pelattiin veikkausliigapaikasta surkeissa olosuhteissa – Palloliitto vastaa: ”Onni, ettei kukaan loukkaantunut”

LUE MYÖS: Palloliiton olosuhdepäällikkö latoi tylyt faktat tiskiin KPV:n olosuhteista: ”Ei täytä yhtäkään A-kriteeriä”