Valioliiga: Lontoon Derbyssä hienoa pelattavaa – Spursin kova vire hyödynnetään

Valioliiga
Arsenal – Tottenham
Sunnuntai 16.05

Edut kertoimiin vierasjoukkueen puolelta

Käsillä on taas huikea Pohjois-Lontoon Derby, Arsenal – Tottenham! Joukkueista Tottenham on aloittanut kautensa ennennäkemättömän hyvin – vedonlyöntikertoimet ovat Arsenalin kotiedusta huolimatta melko tasan. Maalejakin markkina odottaa, kun total-raja tasan kolmessa ja kertoimet lähes 50-50-tilanteessa.

Lähdemme siitä, että Arsenal ei ole aivan niin hyvä kuin sarjataulukko osoittaa. Sillä on ollut useammassa voitto-ottelussa onni mukana, eikä joukkueen peliesityksiä voi millään verrata Tottenhamiin. Jos etua kertoimista löytyy, se tulee kaivaa vierasjoukkueen puolelta.

Tottenham vain parantaa

Voi kuulostaa hurjalta, mutta uskomme Tottenhamin vain lisäävän kaasua. Sillä on ollut loukkaantumisia sotkemassa, mutta nyt paketti alkaa olla valmennuksen toivomassa kuosissa.

Viime viikonloppuna nähtiin jo hieman osviittaa siitä, miten hyvä Spurs on saadessaan viimein jalkeille parhaan mahdollisen kokoonpanonsa. Kuusi peliä sivussa tai pienillä minuuteilla pelannut Christian Eriksen pelasi koko ottelun. Myös Bamidele Alli on missannut paljon pelejä – viikonlopun Arsenal-kamppailu tulee olemaan miehellä kolmas täysi ottelu peräkkäin.

Arsenalin tappioton putki katkeaa

Niin kova nippu kuin Arsenal onkin, kannattaa huomioida, ettei se ole pystynyt tälläkään kaudella voittamaan kärkijoukkueita. Kovin saavutus parhaita vastaan on toistaiseksi ollut tasuri kotona Liverpoolia vastaan, Chelseaa ja Manchester Cityä vastaan joukkue oli kauden alussa aseeton. Nyt jos koskaan sen pitkä tappioton kausi Valioliigassa on vaarassa katketa.

Tottenhamilla on allaan kauden ehkä kovin onnistuminen, kun se ansaitusti löylytti Chelseaa kotimatsissaan. Näemme joukkueen tässä tunteikkaassa paikallispelissä hieman kertoimia todennäköisempänä voittajana. Suoraa voittoa emme kuitenkaan lähde tässä ahnehtimaan, vaan tyydymme pelaamaan Tottenhamin voittoa Unibetilltä kohdasta ”Aasialaiset linjat” löytyvällä kertoimella 1,94. Tasoituksen kohdalle merkitty nolla tarkoittaa sitä, että kumpikaan joukkue ei tässä kohtaa saa tasoitusta ja panos palautuu, mikäli peli päättyy tasan.

Jos kuitenkin olet uusi asiakas Unibetillä, voit huoletta käyttää sadan euron riskittömän vedon Spursin suoran voiton puolesta. 1×2-pelimuodossa vierasvoitosta maksetaan kerroin 2,70. Mikäli vetosi ei osu, panoksesi palautetaan sataan euroon asti.

Nappaa 100€ riskitön veto näin ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Arsenal – Tottenham ja kohteeseen Tottenham voittaa. Jos Tottenham voittaa ottelun, saat 270€ riskittömän 100€ vedon avulla. Jos Tottenham häviää ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.