Rakkaille naapureille alle 1,5 maalia – sinulle jopa 290€?

UEFA Nations League
Ruotsi – Venäjä
Tiistai 21.45

Rakkaat naapurimme kohtaavat Ruotsissa

Ruotsi ja Venäjä ovat taas vastakkain. Kaksikosta Venäjän tilanne on parempi, Ruotsi voi ainoastaan voitolla ottaa lohkovoiton. Molemmat joukkueet ovat kyllä jatkossa, joten mikään äärimmäisen tärkeä tämä ei kummallekaan ole. Turkin reissu oli Ruotsilta tuloksellisesti onnistunut. Nihkeä 1-0-voitto varmisti, että Turkki ei enää sitä ohita.

Oletamme, että Ruotsi hyökkää kotikentällään hieman isommalla riskillä kuin mitä sarjan kolmessa aikaisemmassa pelissä on nähty. Tämä ei välttämättä ole joukkueen tyyliin sopivin taktiikka, mutta tänään sillä ei ole hävittävää. Lisäksi tasapelillä ei ole Ruotsille mitään merkitystä.

Venäjällä tiivis puolustus

Venäjä joutuu puolustuskannalle. Se ei ole päästänyt kuin yhden maalin koko turnauksessa, senkin voitokkaassa vieraspelissä Turkkia vastaan. Ruotsin ongelmaksi muodostuu se, että Venäjän puolustus on kotikisoista alkaen ollut tiivistä. Ruotsi ei myöskään pääse helpolla maalipaikoille.

Joukkueiden kohdatessa syyskuussa peli oli melko fyysistä vääntöä alusta alkaen. Maalipaikkoja oli riittävästi, mutta viimeistely ei onnistunut kummaltakaan. Tänään Venäjällä ei ole tarvetta hyökätä, joten pelin kuva tulee olemaan erilainen.

Kumman hermot pettävät?

Kokeilemme tähän otteluun yli 4,5 keltaista korttia kertoimella 2,08. Uskomme, että Venäjän puolustustaktiikka ja viimekertainen ottelu molempien tuoreessa muistissa nostaa tunteita pintaan molemmilla joukkueilla.

Ranskalaistuomari Benoit Bastien ei ainakaan pelkää kaivaa kortteja taskustaan. Mies tuomitsi juuri Nimes vs. Nice -ottelun jakaen siinä kaksi punaista ja kahdeksan keltaista korttia!

Vedonlyöjän etu maalimäärissä

Illan ottelu on mielestämme hinnoiteltu oikein, eikä Ruotsin hieman alle 50% todennäköisyydellä toteutuvasta kotivoitosta ole saatavissa riittäviä kertoimia. Uskomme Venäjän puolustusmuurin pitävyyteen.

Täten kokeilemme Unibetin tarjoamaa alle 1,5 maalin tulosta kertoimella 2,90. Kyseisessä ”Asian Total” –kohteessa panos palautuu kaikilla tasan kahden maalin lopputuloksilla. Puolellamme ovat 0-1, 1-0 ja 0-1, joilla kaikilla voitto tulisi kokonaan.

Unibetiltä tarjotaan riskitöntä vetoa 100€ asti uusille asiakkaille. Jos ottelussa nähdään alle 1,5 maalia, saat tarjouksen hyödyntämällä 290€ pelitilille. Jos maaleja ei nähdä, saat panoksen takaisin 100€ asti.

Nappaa 100€ riskitön veto näin ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Ruotsi – Venäjä ja valitse kohde alle 1,5 maalia. Jos ottelussa nähdään alle 1,5 maalia, saat 290€ riskittömän voiton 100€ vedon avulla. Jos ottelussa nähdään 2 maalia tai enemmän, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.