Walesilaispuolustaja Chris Gunter aikoo pyytää maajoukkuetoverinsa, Real Madridin tähtipelaaja Gareth Balen, yksityislentokonetta lainaan, jotta hän voi lennättää perheensä katsomaan tiistain vierasottelua Albaniaa vastaan.

Englannin Mestaruussarjan Readingia edustava Gunter, 29, rikkoo kyseisessä pelissä kentälle päästessään Walesin miesten maajoukkueen otteluennätyksen. Hän on tällä hetkellä tasoissa maalivahtilegenda Neville Southhallin kanssa. Kummallakin on vyöllään 92 A-maaottelua Walesin paidassa.

Gunter toivoo, että hänen läheisensä pääsevät todistamaan historiallista hetkeä Elbasanin kaupunkiin.

– Siitä tulee erityinen ilta. Aion kysyä ”Gazilta”, jos voin lainata hänen lentokonettaan tuodakseni muutaman ihmisen sinne. Jos se on ilmaista, olen varma, että he tulevat, kommentoi Gunter Telegraphin mukaan.

– Yritän saada perheeni sinne. Se ei ole helpoin matkustuskohde, mutta jos Walesin fanit pääsevät sinne, niin olen varma, että minäkin pystyn saamaan muutaman ihmisen sinne.

– Perheessäni on ihmisiä, jotka ovat katsoneet jokaisen otteluni, joko paikan päällä tai televisiosta. Tiedän, että he katsovat sen pelin missä vain, ja siitä tulee erityinen ilta. Toivottavasti saamme hyvän tuloksen, jotta voin nauttia siitä voiton kera.

Walesista odotetaan Albaniaan noin 2000 vieraskannattajaa. Gunterin mukaan on osuvaa, että hän tulee rikkomaan maaotteluennätyksen täysin toisella puolella Eurooppaa.

– On vaikeaa pukea sanoiksi, miten kannattajat ovat kohdelleet minua, erityisesti parin viime vuoden aikana. Olen totta puhuen ollut siitä yllättynyt. Tuntuu kuin sellaista ei olisi ansainnut, koska Walesin edustaminen on minulle kunnia, joten minua ei tarvitse kiittää siitä.

– Tämän takia minun on välillä vaikea kuvailla, miltä minusta tuntuu. Arvostan sitä todella paljon. Jos pystyn siihen (ennätyksen rikkomiseen) tiistaina, niin minusta se on tavallaan osuvaa, että se tapahtuu niiden fanien edessä, jotka ovat luultavasti matkustaneet kauas ympäriinsä paikkoihin, joissa olen pelannut maaotteluita.

– Jos voisin tehdä sen niiden ihmisten edessä, jotka ovat käyttäneet kovalla työllä ansaitsemansa rahat päästäkseen noihin paikkoihin, se olisi suuri kunnia siinä mielessä, että he pääsisivät näkemään sen paikassa, jossa kukaan ei kuvitellut sen ikinä tapahtuvan.