Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri tietää, että suurin uhka hänen joukkuelleen tänään perjantaina Derby d’Italiassa on Internazionale Milanon kapteeni Mauro Icardi.

Argentiinalaishyökkääjä Icardi valittiin aiemmin tällä viikolla Serie A:n vuoden pelaajaksi. Hänellä on tällä kaudella kasassa 11 maalia, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan – yhtä monta kuin Juventuksen Cristiano Ronaldolla.

Mikäli Inter haluaa pysytellä edes jossain määrin Juventuksen kannoilla, se tarvitsee perjantain kamppailusta voiton. Tappioitta pelannut sarjakärki Juventus on 14 kierroksen jälkeen 11 pisteen päässä kolmantena majailevasta Internazionalesta.

Allegri kertasi milanolaisten vahvuuksia lehdistötilaisuudessa.

– Interin vahvuus on se, että he pyrkivät aina pelaamaan. Sitten heillä on Icardi, joka on poikkeuksellinen viimeistelijä. Meidän on oltava hyviä, jotta saamme heidän heikkoutensa esille, sanoi Allegri FourFourTwon mukaan.

Juve-luotsi kehui myös kollegaansa Luciano Spallettia, joka valmentaa toista kauttaan Interissä. Myös AS Romasta ja Pietarin Zenitistä muistettu Spalletti, johdatti Internazionalen ensimmäisellä kaudellaan Mestarien liigaan. Inter oli viimeksi pelannut Euroopan seurajoukkueiden ykköskilpailussa kaudella 2011-12.

– Inter jatkaa kasvamista erittäin hyvän valmentajan, ja tärkeiden pelaajien, kuten Icardin, Ivan Perišićin ja Matteo Politanon kanssa.

– Onnittelut Spallettille siitä, mitä hän tekee Interissä. Hän teki mahtavia asioita jo Roomassa ja Venäjällä.

Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!