Vaasan Palloseuran päävalmentaja Petri Vuorinen kertoi Veikkausliigan nettisivuilla, että seura etsii kuumeisesti vielä uusia pelaajia. Vuorisen mukaan varsinkin uuden maalivahdin kiinnittäminen olisi tärkeää.

Tällä hetkellä Vepsulla ei ole yhtäkään sopimuksen alaista maalivahtia. Kiire alkaa painaa päälle, sillä Suomen Cupin lohkovaihe käynnistyy jo tammikuussa. Viime kaudella maalia vartioineet Marko Meerits ja Samu Volotinen eivät jatka seurassa ensi kaudella.

– Lähtijöitä on kaksi maalivahtia ja kahdeksan kenttäpelaajaa. Siinä on monta sellaista pelaajaa, jotka pelasivat isoja minuutteja. Tähän mennessä tilalle on tullut kaksi nuorta pelaajaa, Vuorinen avasi VPS:n tilannetta.

Vaasassa pidetään varmasti peukkuja pystyssä, jotta seura löytäisi mitat täyttävän maalivahdin mahdollisimman pikaisesti. Vuorinen korosti maalivahdin löytämisen olevan tärkeä prioriteetti.

– Se on meille erittäin tärkeä asia ja sitä työstetään koko ajan, Vuorinen sanoi.