Veikkausliigaan ensi kaudeksi noussut Kokkolan Pallo-Veikot on testannut tällä viikolla viittätoista uutta pelaajaa, uutisoi Keskipohjanmaa.

KPV:n testileiri uusille pelaajille kesti tällä viikolla maanantaista perjantaihin.

– Tässä tämän viikon testeissä on pelaajia, jotka ovat itse ilmaisseet mielenkiintonsa pelata KPV:ssä. Tulijoita olisi ollut enemmänkin, mutta nämä valitsimme tälle viikolle mukaan näyttämään osaamistaan, KPV:n manageri Tuomas Moilanen kertoi Keskipohjanmaalle.

Testattavien joukosta on löytynyt potentiaalisia sopimuspelaajia alkavalle kaudelle Veikkausliigaan.

– On tuossa ollut 2–3 ihan mielenkiintoista pelaajaa. Muotoillaan näin, että vakuuttaneiden kavereiden joukossa on sekä suomalaisia että ulkomaalaisia. Kyllä me näistä tammikuulle otamme joitakin jatkoon, seuran toinen manageri ja rahoittaja Matti Laitinen kertoi.

– Intoa on paljon, koska kaikki ovat hakemassa työpaikkaa, Laitinen lisäsi.