Lehti: Glen Kamaraa viedään jälleen Englantiin – kykyjenetsijä paikalla otteluissa

© Kuva: Juha Tamminen

Englannin Mestaruussarjassa pelaava Swansea pitää tarkkaan silmällä Dundee FC:n suomalaista keskikenttäpelaajaa Glen Kamaraa, kertoo Evening Telegraph.

Walesissa majaansa pitävä Swansea oli yksi seuroista, joka oli tiettävästi jo viime kesänä Kamaran, 23, kiintereillä. Lehtitietojen mukaan suomalaista kohtaan on ollut kiinnostusta myös esimerkiksi Englannista, Saksasta ja Yhdysvalloista.

Kamara on houkutteleva vaihtoehto kiinnostuneille seuroille hyvien otteidensa lisäksi myös sopimustilanteensa takia. Hänen ja Dundee FC:n sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen. Jos uutta diiliä ei synny, hän voi siirtyä ensi kesänä ilman siirtokorvausta toiseen seuraan.

Evening Telegraphin mukaan Swansean manageri Graham Potter lähetti kykyjenetsijän seuraamaan Kamaran pelaamista keskiviikkoiseen Skotlannin pääsarjan otteluun, jossa Dundee FC kaatoi Hamilton Academicalin 4-0. Kamara syötti pelissä yhden maalin ja oli vahvasti mukana toisessa, joka kimposi Hamiltonin omasta pelaajasta sisään.

Swansean tarkkailija on tiettävästi paikalla myös sunnuntaina, kun Dundee FC pelaa Skotlannin kärkiseuroihin kuuluvaa Rangersia vastaan.

Rangers on yksi Skotlannin seuroista, jotka ovat olleet yhdistettynä Kamaraan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.