Minihuuhkajien EM-pelaaja HIFK:n paitaan – ”Potentiaalia ei voi kukaan kiistää”

© Kuva: Juha Tamminen
Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Veikkausliigaan palaava HIFK on tehnyt vahvan kaappauksen keskikentälleen. 19-vuotias laiturilupaus Joel Mattson siirtyy Helsinkiin IFK Mariehamnista.

Mattsonilta löytyy ikäisekseen runsaasti veikkausliigakokemusta. Laitahyökkääjän laitapuolustajan tonteilla viihtyvä ahvenanmaalainen pelasi 62 sarjapeliä kasvattajaseurassaan.

Mattson teki näissä peleissä yhden maalin ja tilastoi viisi maalisyöttöä. Mies oli myös kesällä mukana alle 19-vuotiaiden EM-joukkueessa ja pelasi kaikissa otteluissa.

Mattson vaikuttui HIFK:n urheilujohtaja Mika Lönnströmin näkemyksistä.

Olen puhunut Mikan kanssa. Hän selitti minulle joukkueen tilannetta ja miten hän haluaa kehittää seuraa ja se oli samassa linjassa kuin minun ajatukseni. Henkilökohtaisesti haluan kehittyä enemmän. Haluan tehdä enemmän maaleja ja saada luotua maalipaikkoja, Mattson kommentoi seuran tiedotteessa.

Lönnström näkee Mattsonin HIFK:lle hyvin kovana värväyksenä. Nuorukaisen potentiaali on valtava.

– Kyseessä on pelaaja, jonka tulevaisuuden potentiaalia ei voi kukaan suomalaisia lahjakkuuksia seurannut kiistää, mutta HIFK:lle kyseessä on erityisesti pelaaja joka tuo kansainvälisen tason ja uuden tyylisen pelaajan, Lönnström arvioi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!