Neymar päätti skipata Ballon d’Or -gaalan – videopelit veivät voiton

© Kuva: Getty Images

Ballon d’Or -gaalaa vietettiin Ranskassa maanantai-iltana, ja ilta päättyi odotetusti Luka Modricin juhliin. Real Madridin kroaattitähti pani siten pisteen Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon 10 vuotta jatkuneelle valtakaudelle.

PSG:n brassitaituri Neymar jäi puolestaan toimittajien äänestyksessä sijalle 12, oltuaan vielä vuosi sitten sijalla 3. Neymar jäi nyt ensi kerran sitten vuoden 2012 Top 10:n ulkopuolelle, ja tuolloinkin hän pelasi vielä brasilialaisessa Santosissa.

Ilmeisesti Neymarinkin korviin oli kantautunut, ettei menestystä olisi tänä vuonna luvassa, sillä hän päätti jättää gaalan suosiolla väliin. Huomionsa Neymar siitä huolimatta halusi, sillä hän ei tyytynyt pelkkään sohvalla makailuun, vaan järjesti julkisen videopelisession brasilialaisten joukkuekaveriensa Thiago Silvan ja Marquinhosin kanssa.

Kun toisaalla vietettiin gaalailtaa, Neymar pelasi kaksikon kanssa Call of Duty Black Ops 4- ja Battlefield-videopelejä. Pelisessio myös striimattiin livenä Twitch-palvelussa.

Pelisessio kuitenkin osoitti, että 26-vuotiaan Neymarin on parasta pysytellä jatkossakin jalkapallo eikä e-urheilun parissa. Siitäkin huolimatta, että hän olisi vain maailman 12. paras