Perparim Hetemaj tietää, mihin Huuhkajien täytyy iskeä Italiaa vastaan – vertasi maailmantähteä Teemu Pukkiin

© Kuva: Juha Tamminen
Pool ja Gunners maanantain huippumatsissa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Italiassa vuodesta 2010 lähtien pelannut Perparim Hetemaj tuntee hyvin italialaisen jalkapallon ja tietää myös Huuhkajien EM-karsintavastustaja Italian heikkoudet.

Kesän MM-kisoista katastrofaalisesti karsiutunut jalkapallon mahtimaa Italia rakentaa parhaillaan uutta nousua huipulle. Viime aikoina Azzurri on tehnyt taas tuttuja tuloksia voittamalla otteluita 1-0.

– Suurin ongelma heillä on edelleen maalien tekeminen. He pääsevät kyllä maalipaikoille, mutta Ciro Immobile, joka sylkee maaleja Laziossa, ei ole saanut samanlaista draivia päälle maajoukkueessa, kuten Teemu Pukki Norwichissa ja Huuhkajissa, Hetemaj vertaa SuomiFutis-sivustolle.

Menestynyt valmentajavelho Roberto Mancini otti Azzurrin huostaansa toukokuussa 2018 ja aloitti rakennustyön Italian saamiseksi takaisin maailman huipulle.

– Mancini on nuorentanut joukkuetta ja se on tosi pelaava ryhmä, joka haluaa pelata pallon kanssa. Joukkue ei ole niin nimekäs kuin edellisvuosina, mutta siellä on hyviä pelaajia kuten (Federico) Chiesa, (Leonardo) Bonucci, (Lorenzo) Pellegrini, (Federico) Bernardeschi… Hyvä nippu se on ja selkeä ykkössuosikki lohkossa, Hetemaj arvioi.

Hetemaj ahersi Huuhkajissa vuodet 2009–2017, joten hän tuntee Italian maajoukkueen ohella erittäin hyvin myös Huuhkajat. Hetemaj lienee siis sopiva henkilö kertomaan miten Italia sopii vastustajana Suomelle.

– Noh. Huippumaat ovat aina vaikeita. Samalla systeemillä niitä isoja on lähdettävä horjuttamaan. Suomi on viime aikoina puolustanut hyvin 11 miehen voimin ja ottelut ovat olleet vähämaalisia. Vaikea lohko, mutta kaikki on mahdollista, Hetemaj arvioi.

Huuhkajat aloittaa EM-karsinnat maaliskuussa 2019 vierasottelulla Italiaa vastaan. Siinä ottelussa ei maajoukkueuransa päättänyttä Hetemajta nähdä, mutta ”Perpan” taisteluita Serie A:ssa pääsee seuraamaan Ruudusta.

Juho Hirvonen


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pool ja Gunners maanantain huippumatsissa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!