PSG:n kannattajat osoittivat mieltään tähtipelaajaansa kohtaan – ”Emme tarvitse sinua”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin kannattajat osoittivat tiistaina tyytymättömyytensä seuran keskikenttäpelaajan Adrien Rabiot’n käytökseen.

PSG:n urheilutoimenjohtaja Antero Henrique paljasti seuran katkaisseen jatkosopimusneuvottelut Rabiot’n, 23, kanssa. Osapuolet neuvottelivat jatkosopimuksesta pitkään ja useaan otteeseen, mutta yhteisymmärrystä ei löytynyt. Henriquen mukaan kyseessä on selvää ”kunnioituksen puutetta seuraa ja kannattajia kohtaan” pelaajalta, joka on edustanut PSG:tä vuodesta 2010 lähtien.

Rabiot’n ja PSG:n sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen. Henrique uhkasi, että pelaaja viettää loppukauden penkillä. Jos hän jättää seuran vasta ensi kesänä eikä tammikuun siirtoikkunassa, ei PSG saa hänestä siirtokorvausta.

Tällä viikolla on noussut esiin huhuja, joiden mukaan Rabiot on lähellä sopimusta Barcelonan kanssa.

PSG:n kannattajat reagoivat uutisiin Rabiot’n lähdöstä tiistaina Ranskan liigacupin vierasottelussa US Orléansia vastaan. Ottelun toisella puoliskolla pariisilaisseuran kannattajat ottivat esiin banderollin, jossa luki: ”Rabiot, emme tarvitse sinua”.

Rabiot ei itse pelannut tiistain ottelussa, jonka PSG voitti 2-1. Hän sai kuitenkin osansa kannattajien vihamielisyydestä viimeisimmässä kotipelissään, jossa useat fanit vihelsivät lähtöhuhujen keskellä pyörivälle pelaajalle.