Sky Sportsin tietojen mukaan Manchester United ilmoittaa seuraavan kahden päivän sisään, kuka valmentaa joukkuetta loppukauden ajan.

United tiedotti tiistaina, että kesästä 2016 lähtien joukkuetta luotsannut Jose Mourinho ei jatka enää managerin tehtävässään. Seura kertoi samalla, että väliaikaisvalmentaja ottaa vastuun Unitedin edustusjoukkueesta loppukauden ajaksi ja että uutta vakituista manageria etsitään samalla.

Sky Sports kertoo, että Mourinhon apuvalmentajina toimineet Michael Carrick ja Kieran McKenna ottavat valmennusvastuun Unitedin edustusjoukkueesta seuraavina päivinä.

Viime kauteen pelaajauransa lopettanut Carrick, 37, hyväksyi tammikuussa tarjouksen liittyä Mourinhon valmennusryhmään tästä kaudesta lähtien. Hän edusti Unitedia pelaajana 12 vuotta ja sai kapteenin roolin itselleen Wayne Rooneyn lähdettyä seurasta.

Carrick voitti pelaajaurallaan Manchester Unitedissa mm. viisi Valioliigan mestaruutta ja kertaalleen Mestarien liigan.

Päivitetty 18.12.2018 klo 13.05: Otsikkoa muutettu ja artikkeliin lisätty Skyn uudet tiedot, joiden mukaan Carrick ja McKenna vetävät treenit seuraavina päivinä, mutta eivät valmenna joukkuetta kauden loppuun asti.