Zlatan Ibrahimović katkaisi siirtohuhuilta siivet – ”En ole vielä sujut kanssanne”

© Kuva: Getty Images

Ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimović vahvisti maanantaina sosiaalisessa mediassa, että hän jatkaa uraansa Yhdysvaltojen Major League Soccerin Los Angeles Galaxyssa.

Ibrahimovićin, 37, on huhuttu palaavan takaisin Eurooppaan. Esimerkiksi hänen entinen seuransa AC Milan on ollut vahvasti yhdistettynä häneen.

Ruotsalaishyökkääjä latasi kuitenkin maanantaina sosiaaliseen mediaan videon, joka ei jättänyt paljon varaa arvailuille. Videolla hän seisoo Galaxyn pukukopissa. Seinällä on televisioita, joiden lähetyksissä pohditaan Ibrahimovićin tulevaa seuraa. Lopuksi näkyviin tulee teksti ”zLAtan”.

Julkaisun tekstisaatteessa on sanaleikki Major League Soccerin lyhenteestä MLS.

– MLZ, en ole vielä sujut kanssanne.

Galaxy ei ole vielä virallisesti ilmoittanut Ibrahimovićin jatkavan seurassa. Ruotsalaishyökkääjä solmi alunperinkin vuoden 2019 loppuun asti kestävän sopimuksen Galaxyn kanssa, mutta ESPN:n tietojen mukaan hänestä tehdään nyt Designated Player -pelaaja.

Jokaisella MLS-seuralla saa olla kolme Designated Player -pelaajaa, joille on lupa maksaa korkeampaa palkkaa kuin mitä palkkakatto normaalisti sallisi. Ibrahimović tienasi alkuperäisellä sopimuksellaan 1,5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria (noin 1,3 miljoonaa euroa) vuodessa.

Hän siirtyi Galaxyyn maaliskuussa purettuaan sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa. Ibrahimović iski ensimmäisellä kaudellaan MLS:ssa 27 ottelussa yhteensä 22 osumaa ja antoi seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.

Muokattu 17.12.2018: Lisätty ESPN:n tiedot.

Joko nyt HSV? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️