AC Milanin valmentajaa pommitettiin kysymyksillä siirtohuhuissa pyörivästä tähtihyökkääjästä – ”Voimmeko viimein puhua itse ottelusta?”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

AC Milanin päävalmentajan Gennaro Gattuson mukaan argentiinalaishyökkääjä Gonzalo Higuaín ei ole sanonut hänelle haluavansa lähteä.

Higuaín, 31, pelaa Milanissa lainalla Juventuksesta. Vuoden lainadiilissä on mukana osto-optio, jonka Milan voi käyttää ensi kesänä.

Hänet on kuitenkin yhdistetty siirtohuhuissa Chelseaan, ja italialaismedian mukaan Higuaín on jo esittänyt virallisen siirtopyynnön.

AC Milan kohtaa Juventuksen keskiviikkona Italian supercupissa. Gattusoa pommitettiin ottelun lehdistötilaisuudessa Higuaíniin liittyvillä kysymyksillä. Milan-luotsin on huhuttu jättävän siirtohuhuissa pyörinyt argentiinalaiskärki penkille.

– Perustan päätökseni siihen, miten pelaajat harjoittelevat viikon aikana ja miten he työskentelevät työntekijöiden ja joukkuekavereidensa kanssa, kommentoi Gattuso Football Italian mukaan.

– Joudun taas toistamaan samat asiat: liikkeellä on paljon huhuja, mutta Higuaín harjoittelee hyvin, tekee töitä kaikkien kanssa ja on käytettävissämme.

– Huomenna (keskiviikkona) näemme, pelaako hän vai ei. Hänen on päätettävä, mitä hän aikoo tehdä, miten hän ratkaisee tämän ongelman, mutta juuri nyt hän harjoittelee erittäin ammattimaisesti.

– Jos hän pelaa, niin se johtuu siitä, että hän on hyvässä kunnossa ja rentoutunut. Joko hän on hyvä näyttelijä tai sitten hän on täysillä joukkueen mukana. Hän juttelee ja vitsailee jatkuvasti joukkuekavereidensa kanssa.

Gattuso antoi aiemmin ymmärtää, että Higuaín olisi vihjannut siirtohaluistaan. Gattuso kommentoi viime viikolla, että ”pelaajaa on vaikea vakuuttaa, jos hän on tehnyt päätöksensä”. Milanin valmentaja myöntää, että Higuaínilla on ollut jotain mielensä päällä.

– Olen samaa mieltä, että hänen päässään tapahtui jotain, kun hän hukkasi rangaistuspotkun ja otti punaisen kortin Juventusta vastaan. Kuten sanoin, valmentajan ei ole helppoa muuttaa pelaajan päätöstä, joten minun on keskityttävä siihen, että löydän parhaan mahdollisen kokoonpanon ja saan parhaan irti jokaisesta pelaajasta.

– Haluan toistaa, että Higuaín ei ole ikinä sanonut minulle, että hän haluaisi lähteä. Sitä minä odotan.

– Jos totta puhutaan, niin edes halunnut puhua Higuaínista, sillä olemme täällä supercupia varten. Se vaikutti reilulta joukkuetta kohtaan.

– En ole vihainen. Minäkin olin pelaaja monen vuoden ajan. Ymmärrän, että on hetkiä, jolloin me kaikki näemme asiat eri tavalla emmekä voi tuomita toista hänen ajatuksiensa takia.

– Puhumme samasta lasista oli se sitten puoliksi täynnä tai puoliksi tyhjä. Saa nähdä, mitä tapahtuu. Haluan nähdä tämän supercupin ja toivon, että siitä tulee mahtava peli meille, mutta en ole vihainen tai pettynyt, jos hän (Higuaín) lähtee.

– En vastaa enää kysymyksiin Higuaínista. Olemme puhuneet tästä 20 minuuttia. Higuaín tulee olemaan huomenna avauksessa 90-99 prosentin varmuudella. Voimmeko nyt viimein puhua itse ottelusta?

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!