IFK Mariehamniin pitkän ulkomaankierroksen päätteeksi palannut Daniel Sjölund pääsi lauantaina tositoimiin, kun ahvenanmaalaisryhmä kukisti harjoituspelissä EIF:n maalein 2-0. IFK:n maaleista vastasivat Aapo Mäenpää ja vapaapotkusta Keaton Isaksson.

IFK Mariehamnilla oli ottelussa mukana myös kaksi testipelaajaa, FC Lahdessa viime kaudella hyviä otteita esittänyt venäläistoppari Artem Vjatkin, 22, sekä espanjalainen Javi Pérez, 23. Pérezin edellinen seura Almeria tiedotti miehen jo siirtyvän IFK Mariehamniin, mutta IFK:n mukaan kyseessä on toistaiseksi testipaikka.

Sekä IFK:n otteluraportin että Daniel Sjölundin mukaan toppariparina pelannut Vjatkin-Pérez -kaksikko onnistui kuitenkin erittäin hyvin, joten näyttöjä sopimusta varten on nyt annettu.

– He selvisivät hyvin. Heillä on taitavat jalat ja he pelaavat mielellään ja hakevat myös poikittaissyöttöjä. Vaikuttava esitys heiltä, IFK:n kapteenina EIF-ottelussa toiminut Sjölund arvioi Veikkausliigan kotisivujen mukaan.