Franck Ribéry söi tuhannen euron pihvin ja räjähti kriitikoille: ”Nussikaa äitejänne”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin ranskalaistähti Franck Ribéry vastasi kärkkäästi ihmisille, jotka kritisoivat häntä yli tuhannen euron pihvin syömisestä.

Ribéry, 35, oli lomallaan vierailemassa julkkiskokki Nusret Gökçen ravintolassa. Gökçe tunnetaan internetissä myös nimellä ”Salt Bae”. Hän nousi vuonna 2017 netissä suureksi hitiksi viraalivideonsa myötä ja nykyään hänellä on esimerkiksi kuvapalvelu Instagramissa 18,7 miljoonaa seuraajaa. Gökçen kestittävänä ovat käyneet myös monet muut jalkapallon supertähdet, kuten Lionel Messi, Paul Pogba ja Robert Lewandowski.

Bayern-tähti latasi sosiaaliseen mediaan videon, jossa hän valmistaa kullattua pihviään Gökçen kanssa. Pihvi maksaa tiettävästi noin 1100 euroa.

Ribéry sai videostaan runsaasti kritiikkiä, johon hän vastasi voimakkain sanoin. Hän pohjusti purkaustaan jo perjantaina ja lauantaina Instagramin Stories-osiossa ennen kuin hän kirjoitti lopullisen vastineensa.

– Oooouuuu minun täytyy varmaan solvata joitain äitejä. Huomiseen, hyvää yötä!

– Käyn suihkussa, syön ja juon espressoni, ja sitten olen teitä varten paikalla.

Lopullinen viesti kuului seuraavasti.

– Vuonna 2019 panemme pisteet I:n päälle ja palkit T:n päälle. Aloitetaan kadehtijoista ja vihaajista, jotka tulivat taatusti maailmaan rikkinäisen kondomin kautta. Nussikaa äitejänne, isoäitejänne ja myös sukupuutanne. En ole teille mitään velkaa, vaan kiitän menestyksestäni ennen kaikkea Jumalaa, itseäni ja läheisiäni, jotka ovat uskoneet minuun. Te muut ette ole mitään muuta kuin pikkukiviä sukissani!

– Pseudo-journalisteille, jotka kritisoivat minua negatiivisesti (ajankohtaisin esimerkki: syömäni ruoan hinta!)… Kun teen lahjoituksia, (sillä minua on opetettu lahjoittamaan, kun tienaan paljon rahaa…) miksi siitä ei kirjoita yksikään suuri, kansallinen media? Ei, te kirjoitatte mieluummin perhelomastani, ja otatte selvää teoistani ja eleistäni, siitä mitä syön jne. Kyllä vain, sellaisiin tyhjänpäiväisyyksiin te olette oikeassa paikassa!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.