IFK Mariehamn kiinnitti uusia pelaajia – tulosuuntana tutusti länsinaapuri Ruotsi

© Kuva: Juha Tamminen

Vaikean viime kauden pelannut, ja lukuisia avainpelaajiaan joko muihin seuroihin tai ”eläkkeelle” menettänyt IFK Mariehamn tiedotti keskiviikkona kahdesta uudesta vahvistuksesta. IFK kiinnitti yksivuotisilla sopimuksella ruotsalaispelaajat Hampus Lönnin ja Gustaf Backalidenin.

Molemmat pelaajista saivat sopimuksen testileirillä ja harjoituspelissä annettujen näyttöjen kautta.

21-vuotias Gustaf Backaliden on keskikentän keskustan pelaaja, joka vietti viime kauden neljännen sarjaportaan IFK Malmössä. 27-vuotias Hampus Lönn pelaa puolestaan keskikentän vasemmalla laidalla. Viime kauden Lönn pelasi niin ikään Ruotsin neljännen sarjaportaan IF Sylviassa lainalla IFK Norrköpingistä.

– Gustaf on nuori ja kehityskelpoinen. Se, mitä näimme häneltä harjoituspelissä, teki meihin vaikutuksen. Toivottavasti hän jatkaa vahvaa kehittymistään, jotta saamme hänestä vakaan liigapelaajan, Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kommentoi.

– Hampus oli mukana nostamassa Sylviaa Ruotsin ykkösdivisioonaan ja haluaa nyt ottaa seuraavan askeleen kehityksessään.