Joko Glen Kamara pääsee siirtymään? Dundee hankki pelaajan suomalaisen tontille

© Kuva: Getty Images

Se on jo varma homma, että Huuhkajien Glen Kamara edustaa ensi kaudella Skotlannin suurseura Rangersia. Sekä Kamara että suomalaisen nykyisen seuran Dundee FC:n valmentaja Jim McIntyre ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että siirto saisi toteutua mielellään jo tammikuussa. Eikä Rangers-luotsi Steven Gerrardillakaan välttämättä mitään sitä vastaan ole.

Kamaran saappaat Dundeessa ovat kuitenkin isot, ja joukkueen on ensin ne täytettävä. Ehkä tuo tavoite saatiinkin jo täytettyä, sillä Dundee hankki keskiviikkona loppukauden lainasopimuksella ruotsalaisen Andreas Hadeniuksen juuri Kamaran tontille keskikentän pohjalle.

27-vuotias Hadenius on pelannut viimeksi Superettanin Halmstadissa. Hän siirtyi nyt ensi kertaa Ruotsin ulkopuolelle pelaamaan.

Kaikkiaan Dundee on tehnyt tammikuun siirtoikkunassa jo seitsemän hankintaa.

Dundee voitti keskiviikon sarjaottelussa Heartsin maalein 2-1 ja hyvästeli Skotlannin Valioliigan jumbosijan. Glen Kamara ei ollut joukkueen kokoonpanossa. Dundeen toinen suomalainen Benjamin Källman pääsi kentälle 83. peliminuutilla.