Joko pitkä piina olisi vihdoin ohi? – Joel Pohjanpalo antoi erittäin lupaavia kommentteja Iltalehdelle

© Kuva: Getty Images

Bayer Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo, 24, on kärsinyt sitkeästä vammasta koko kauden. Nyt kuitenkin Pohjanpalon toipuminen näyttää lupaavammalta kuin pitkään aikaan.

Pohjanpalo loukkaantui vajaa vuosi sitten, jonka jälkeen vammasta kuntoutuminen on ollut todella raskasta. Jalka vaikutti jo olevan kunnossa viime kesänä, jonka jälkeen tulikin taas takapakkia.

Maaliskuussa pelatussa maaottelussa tullut luumustelma ei ollutkaan parantunut ja magneettikuvat paljastivat, että nilkka oli todella huonossa kunnossa. Lääkäri totesi heinäkuussa Pohjanpalolle, että hänen nilkkansa käytännössä sulaa.

Toipuminen on kestänyt pitkään, mutta vihdoin mies sai hyviä uutisia. Pohjanpalo kävi Helsingissä kontrollikuvauksissa maanantaina.

– Tuli erittäin positiiviset tulokset. Jalka on viittä vaille kunnossa. Kuva näytti tosi puhtaalta. Luumustelma on käytännössä kokonaan kadonnut, ja verenkiertohäiriöstä ei enää kuvassa paljon näy mitään merkkejä, Pohjanpalo kertoi Iltalehdelle.

Kuntopyörä on nyt vaihtumassa juoksemiseen, ja pelikunto lähestyy pikkuhiljaa. Pohjanpalo antoi lupaavan ennustuksen IL:lle.

– Ainakin nyt näyttää todennäköiseltä, että vielä tällä kaudella pääsee vielä pelaamaan, Pohjanpalo sanoi.

Pohjanpalo teki viime kesänä Leverkusenin kanssa kesäkuuhun 2022 saakka ulottuvan jatkosopimuksen. Mikäli Pohjanpalo pystyy pelaamaan vielä tällä kaudella, voi olla, että hänet nähdään lainalla jossain toisessa seurassa kauden aikana. Saksan siirtoikkuna menee kiinni tänään, torstaina, mutta lainasopimus voisi onnistua esimerkiksi Pohjoismaihin.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliSJK vahvisti huippuhankinnan – Moshtagh Yaghoubi siirtyy Seinäjoelle ”Hänen täytyy olla entistä parempi, jos haluaa vielä saavuttaa jotain ulkomailla”
Seuraava artikkeliLähde: Arsenal-tähti kieltäytyi PSG:n tarjoamasta lainasopimuksesta – Pariisissa katseet suuntautuvat Chelseaan