Copa del Rey: Livestreamit Real Madridin ja Barcelonan matseihin

Livestream: Barcelona pakkovoiton edessä – katso Espanjan cupin ottelut ilmaiseksi netissä

Espanjan cupissa eli Copa del Reyssä on jäljellä 16 joukkuetta. Unibet TV näyttää Copa del Reyn ottelut suorina livestream-lähetyksinä ilmaiseksi asiakkailleen.

Huuhkajien Robin Lodin edustama Sporting Gijón putosi tiistai-iltana Valencialle. Huippuseurat Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid ja Sevilla eivät ole vielä otteluitaan pelanneet.

Barcelona hävisi avausosassa Levantelle lukemin 1-2, kun esimerkiksi tähtipelaaja Lionel Messi oli poissa kokoonpanosta. Real Madrid voitti kotonaan Leganésin 3-0 avausosassa. Atlético Madrid pelasi Gironan kanssa 1-1-tasapelin avausosassa. Cupissa jatkopaikka ratkaistaan kaksiosaisissa jatkopeleissä, joissa on käytössä vierasmaalisääntö.

Näin näet Copa del Reyn ottelut:

Unibet TV:n livestream-lähetyksiä pystyt katsomaan, kun pelitililläsi on 0,01€ rahaa. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, pääset tekemään tilin TÄSTÄ. Saat myös riskittömän vedon 100€ asti.

Livestream ohjeistus:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee talletus (saat riskittömän vedon 100€ asti).
3. Voit katsoa nyt Espanjan cupin ottelut ilmaiseksi.

Copa del Reyn neljännesvälierien ohjelma

Tiistai 8.1.

Klo 22.30: Gijón-Valencia 2-1 (1. osa)

Keskiviikko 9.1.

Klo 20.30: Girona-Atlético Madrid 1-1 (1. osa)
Klo 21.30: Getafe-Real Valladolid 1-0 (1. osa)
Klo 21.30: Villarreal-Espanyol 2-2 (1. osa)
Klo 22.30: Real Madrid-Leganés 3-0 (1. osa)

Torstaina 10.1.

Klo 20.30: Athletic Bilbao-Sevilla 1-3 (1. osa)
Klo 21.30: Real Betis-Real Sociedad 0-0 (1. osa)
Klo 22.30: Levante-Barcelona 2-1 (1. osa)

Tiistai 15.1.

Klo 20.30: Real Valladolid-Getafe (2. osa)
Klo 22.30: Valencia-Gijón (2. osa)

Keskiviikko 16.1.

Klo 20.30: Atlético Madrid-Girona (2. osa)
Klo 21.30: Sevilla-Athletic Bilbao (2. osa)
Klo 22.30: Leganés-Real Madrid (2. osa)

Torstai 17.1.

Klo 20.30: Real Sociedad-Real Betis (2. osa)
Klo 21.30: Espanyol-Villarreal (2. osa)
Klo 22.30: Barcelona-Levante (2. osa)

Lod pois avausosasta Valenciaa vastaan

Sporting Gijónin suomalainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Robin Lod on joutunut jättämään neljä edellistä ottelua välistä loukkaantumisen takia. Lodia on huhuiltu takaisin pelaavaan kokoonpanoon cupin neljännesvälierien toisessa osassa Valenciaa vastaan.

Tällä kaudella Lod on pelannut 13 La Liga 2:n ottelua, joissa on syntynyt yksi maali ja kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Lod pelasi edellisellä cupin kierroksella Eibaria vastaan täydet minuutit, kun Gijón nappasi upeasti 2-2-tasapelin ja eteni neljännesvälieriin yhteismaalein 4-2.

Real Madridilla menestyspaineet kasautuvat

Real Madidin osalta vuosi 2019 lähti surkeasti käyntiin. Vuoden ensimmäisessä ottelussa Real Madrid jäi Villarrealin vieraana 2-2-tasapeliin. Tasapeli tarkoitti ainakin espanjalaisen median mukaan sitä, että Real on ulkona mestaruustaistosta.

Seuraavassa ottelussa Real Sociedad haki Santiago Bernabéulta kolme pistettä tylysti 2-0-voitolla. Tappion jälkeen ero sarjajohtaja Barcelonaan oli jo kymmenen pistettä. Mestaruustaistelu alkaa olla siis utopiaa Real Madridille toisena vuotena peräkkäin.

Real hoiti cupissa tyylipuhtaasti avausosan Leganésia vastaan, ja luultavasti pystyy hieman kierrättämään toisessa osassa miehistöään. Nähtäväksi jää, saako päävalmentaja Santiago Solarin koirankoppiin joutunut Isco peliaikaa.

» Tästä Copa del Reyn matsit suorina lähetyksinä ja ilmaiseksi

Barcelonan pakko peluuttaa Messiä

Barcelona hävisi yllättäen neljännesvälierien avausosan Levantelle vieraissa. Ottelussa näkyi selkeästi se, ettei Barcelonan kapteeni Lionel Messi pelannut. Messin merkitys Barcelonalle on valtava ja siitä kertoo myös tilastot.

Messi on tehnyt La Ligassa 17 pelaamassaan ottelussa 17 osumaa. Viimeiseen viiteen sarjatotteluun Messi on tykittänyt peräti kahdeksan maalia. Barcelonan päävalmentajalla Ernesto Valverdellä ei liene muuta mahdollisuutta Levantea vastaan kuin peluuttaa ykköstykkiään.