FC Inter Turku vahvistuu 30-vuotiaalla espanjalaisella Álvaro Muñizilla. Inter ei ole keskikenttäpelaajan sopimusta vielä vahvistanut, mutta siirrosta kertovat espanjalaissivusto Futbol Asturiano sekä arvovaltaisen Marcan toimittaja Rafa Mainez. Muñiz itse kiitteli Mainezia onnentoivotuksista, ja siten käytännössä lähestulkoon vahvisti sopimuksen.

Toimittajan tietojen mukaan Muñiz solmi Interin kanssa yhden vuoden sopimuksen, johon sisältyy optio yhdestä lisävuodesta.

Rafa Mainez

@Rafa9Mainez
Ya sabe el nuevo destino de @alvaromuniz14

El exjugador del @interdemadrid pone rumbo a Primera de Finlandia 🇫🇮. Su nuevo club será el @FCInterTurku

Tras jugar 250 partidos en Segunda B jugará previa de Europa League. Firma por una temporada con opción a otra. Suerte crack 👏🏻

Keskikentän keskustassa parhaiten viihtyvä, mutta monilla eri pelipaikoilla nähty Muñiz on pelannut tällä kaudella kaikissa joukkueensa Inter Madridin otteluissa, ja liki jokaisessa avauksessa. Miehen tilastoihin on kirjattu yksi maali ja viisi varoitusta.

Inter Madrid on Espanjan kolmannella sarjatasolla Segunda B:ssä oman lohkonsa keskikastissa.

Marcan toimittajan mukaan Muñiz on pelannut uransa aikana Segunda B:ssä yhteensä 250 ottelua, mutta Transfermarktin tilastoista pelejä löytyy tosin ”vain” 149.

Gijónissa syntynyt 182-senttinen Muñiz itse hyvästeli edellisen seuransa Inter de Madridin Twitter-viestissään:

– On aika sanoa hyvästit, eikä se ole helppoa, jos on viihtynyt hyvin. En ollut aikoihin nauttinut jalkapallosta ja jostain kaupungista näin paljon, pukukopissa, jossa minulla on paljon elinikäisiä kavereita, Muñiz kirjoittaa.

– Minulla on vain kiitollisia sanoja, ja kiitän valmentaja Marcosia siitä, että hän kunnioitti päätöstäni, auttoi minua kaikissa sanoissa ja luotti minuun. Toivon sydämestäni, että pelikaverini yltävät tavoitteeseensa, ja he tekevätkin varmasti niin. Tästä päivästä eteenpäin Interillä on yksi kannattaja lisää. Madrid, Inter ja pelikaverit, minun tulee ikävä teitä. Olette aina sydämessäni, kiitos kaikesta.

Álvaro Muñiz

@alvaromuniz14
Con vosotros recuperé la ilusión, desplegué mi mejor fútbol, pero sobre todo, me sentí dentro de una familia!!! Hasta siempre, os echaré de menos @interdemadrid ❤️🖤