Moni mutristi kulmiaan, kun selvisi, etteä KPV:n Veikkausliigaan nousun ratkaissut Kalle Multanen saanut jatkopahvia Kokkolasta. Multanen ei liioin siirry Veikkausliigaan toisenkaan joukkueen paitaan, vaan jatkaa uraansa itselleen tutummalla sarjatasolla Ykkösessä. KTP nimittäin tiedotti keskiviikkona tehneensä Multasen kanssa 1+1 -vuotisen sopimuksen.

KTP

@KTPKotka
#KTP ylpeänä esittää. Joukkue vahvistuu meritoituneella hyökkääjällä: fcktp.fi/ykkosen-kaikki… #Ykkönen

Ykköstä Multanen onkin sitten suorastaan dominoinut, sillä hän siirtyi viime kaudella sarjan kaikkien aikojen maalitilaston kärkeen. Multanen teki KPV:lle 11 maalia ollen sarjan maalitilaston kolmonen. Ykkösen maalikuninkuuden Multanen voitti Hakassa kahdella peräkkäisellä kaudella 2014 ja 2015, ja kaikkiaan maaleja on koossa 87.

– KTP:llä on kovat tavoitteet mennä eteenpäin ja minulla oli vahva mielikuva siitä, että vihreävalkoisissa olisi kiva pelata. Sen tiedän, että vastustajan paidassa ei Arto Tolsa -areenalla ollut koskaan kivaa pelata, 29-vuotias Multanen toteaa KTP:n kotisivuilla.

– Sain kokea viime kaudella liiganousun ja nyt haluaisin kokea sen uudestaan.

[readmore from=Multanen-Kalle]

Multasen hallussa on myös Ykkösen yhden kauden maaliennätys, sillä kaudella 2014 hän onnistui maalinteossa peräti 30 kertaa.

– Tiedän, että minulta odotetaan maaleja ja niin odotan itse itseltänikin. En osaa asettaa itselleni mitään tiettyjä maalimääriä, mutta tavoitteenani on tehdä mahdollisimman paljon maaleja.

– Tykkään seurata erilaisia tilastoja ja 100 Ykkösen maalin rikkominen on 13 maalin päässä, joten sen ylittäminen on ihan realistista, Multanen lisäsi.