2010-luvun alkuvaiheilla suomalais-englantilainen Carl Jenkinson herätti paljon mielenkiintoa Suomessa. Tuolloin nuori puolustaja onnistui samaan kohtalaisen paljon vastuuta Englannin suurseura Arsenalissa ja hänelle povattiin valoisaa tulevaisuutta Valioliigassa.

Viime vuosina Jenkinsonin ura on ollut laskussa ja hänen lainasiirtojen sävyttämän Arsenal-pestinsä on uskottu olevan loppusuoralla. Hän on edellisen kerran pelannut Valioliigaa lontoolaisseuran paidassa marraskuussa 2016 ja sitä ennen toukokuussa 2014.

Nyt Daily Mail kuitenkin uutisoi, että siirtohuhuista huolimatta Jenkinson on jäämässä Arsenaliin ja hänelle on avautumassa mahdollisuus pelastaa tulevaisuutensa Emirates Stadionilla. Hector Bellerinin loukkaantumisen myötä Unai Emeryn väitetään kertoneen Jenkinsonille, että hänelle on avautumassa tilaisuuksia pelaavassa kokoonpanossa.

Jenkinson on pelanut urallaan nuorisomaaotteluita sekä Suomen että Englannin paidassa, mutta A-maajoukkueekseen hän valitsi Englannin, jonka paidassa hän on saanut pelata kerran.