Lehti: Arsenalin manageri haluaa joukkueen palkkakuninkaasta pian eroon

© Kuva: Getty Images

Arsenalin manageri Unai Emery haluaa eroon Mesut Özilistä vielä tammikuun siirtoikkunassa saadakseen rahaa pelaajahankintoja varten, kertoo Daily Mail.

Emery jätti lauantaina Arsenalin palkkakuninkaan Özilin, 30, kokonaan kokoonpanonsa ulkopuolelle 0-1-tappiossa West Hamia vastaan, vaikka saksalainen oli toipunut polvivammastaan ja harjoitellut muun joukkueen mukana.

– Päätin valita mukaan pelaajat, jotka olivat parhaita tätä ottelua varten, kommentoi Emery Sky Sportsin mukaan.

– Tänään pelasivat ne pelaajat, jotka ansaitsivat pelata.

Arsenal on Daily Mailin mukaan päässyt Barcelonan kanssa sopuun Denis Suárezin lainasopimuksesta, mutta Arsenal ei ole sitoutunut mahduttamaan diiliin ostovelvoitetta, jota Barcelona vaatii.

Lainasopimus ei Daily Mailin mukaan kiinnosta Öziliä, mutta Arsenal saisi hänestä todennäköisesti mukavan summan siirtobudjettiinsa, sillä saksalaisen sopimusta on vielä kaksi ja puoli vuotta jäljellä. Arsenalin palkkamenot vähenisivät myös huomattavasti, jos noin 390 000 euron viikkopalkkaa nauttiva Özil jättäisi seuran.

Özil on pelannut tällä kaudella Arsenalissa vain 16 ottelua. Hän on ollut sivussa selkä- ja polvivaivojen sekä sairastapausten takia, mutta Emery on välillä sivuuttanut hänet myös ”taktisiin syihin” vedoten.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.