Liverpoolin pelaaja ihmettelee ympärillään pyörineitä PSG-huhuja: ”Outo yhteensattuma, eikö olekin?”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin brasilialainen keskikenttäpelaaja Fabinho epäilee, että hänet on yhdistetty siirtohuhuissa Paris Saint-Germainiin tahallaan hämäyksenä.

Fabinho, 25, siirtyi Liverpooliin viime kesänä AS Monacosta.

Hänen ensimmäiset kuukautensa Englannissa eivät sujuneet järin kummoisesti, ja pian brassia vietiinkin siirtohuhuissa PSG:hen.

Fabinhon mukaan siirtohuhut lähtivät liikkeelle juuri ennen kuin Liverpool ja PSG kohtasivat toisensa Mestarien liigassa. Hän muistaa vastaavan tapauksen myös viime maaliskuulta.

– En ikinä ajatellut siirtyväni muualle (Liverpoolista), kommentoi Fabinho L’Equipelle.

– Tiedän, että lehdissä kirjoitettiin siitä paljon, mutta se ei pitänyt paikkaansa. Minusta on hauskaa, että nämä tarinat PSG:stä ilmestyivät juuri ennen kuin kohtasimme heidät Mestarien liigassa.

– Olin kokenut vastaavan tapauksen jo päivä ennen Ranskan liigacupin finaalia PSG:n ja Monacon välillä. Outo yhteensattuma, eikö olekin?

Fabinho sanoo torjuneensa PSG:n kosiskelut kesällä 2017, jolloin hän kävi keskusteluja pariisilaisten urheilutoimenjohtajan Antero Henriquen kanssa.

– Jos olisin mennyt PSG:hen, se olisi voinut tapahtua toissa vuonna. He olivat erittäin kiinnotuneita. Juttelin paljon Anteron ja seuran muiden johtajien kanssa, mutta se ei johtanut mihinkään.

– Seuraavana vuonna en odottanut heitä, ja sitten ajattelin, että minun oli aika jättää Ranska taakseni.