One more year – Veikkausliigan teräsmiehen pelaajaura jatkuu

© Kuva: Juha Tamminen

Jos kaipasit viikonlopun alkajaisiksi sympaattista ja mieltä lämmittävää jalkapallouutista, niin eiköhän sellainen ole FC Lahden uutinen kapteeninsa Mikko Hauhian jatkosopimuksesta. Hauhia on Veikkausliigan virallinen teräsmies, sillä hän on pelannut nyt putkeen 174 veikkausliigaottelua peräkkäin – ja näistä jokaisen alusta loppuun (lue lisää). Sesongeissa mitattuna se tarkoittaa viittä peräkkäistä teräsmieskautta.

34-vuotiaan Hauhian sopimus on yksivuotinen.

Hauhia on Lahden oma poika, joka debytoi FC Lahdessa jo kesäkuussa 2003. Välillä laitapuolustaja on käväissyt HJK:ssa ja tanskalaisessa AB:ssa, mutta lopulta tie johti takaisin mastokaupunkiin. Kaikkiaan Hauhia on pelannut FC Lahden paidassa jo 365 sarjaottelua, ja Veikkausliigassa yhteensä 388.

– Viime kausi oli pettymys, mutta se antaa vain lisämotivaatioa tulevaan kauteen, johon lähden innoissani ja luottavaisena, Hauhia kommentoi FC Lahden tiedotteessa.

– Olen seurannut joukkueen rakentamista ja se vaikuttaa erittäin potentiaaliselta. Meillä on paljon mielenkiintoisia pelaajia. Uskon, että meille tulee onnistunut talvikausi ja olemme valmiita menestymään, kun Veikkausliiga alkaa. Meillä on tulossa hieno kausi.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!