Ranskan liigacupin puolivälierissä nähtiin 9. tammikuuta suuri yllätys, kun Guingamp pudotti maan suurseuran Paris Saint-Germainin voittamalla vieraissa 2-1.

Ligue 1:ssä PSG ei ole kuitenkaan jättänyt yllätyksille sijaa, eikä jättänyt myöskään lauantaina, kun se kuritti Guingampia murskalukemin 9-0.

Kylian Mbappé ja Edinson Cavani iskivät hattutemput mieheen. Maalin makuun pääsivät myös kahden osuman Neymar ja Thomas Meunier.

Kyseessä on PSG:n seurahistorian isoin voitto Ranskan pääsarjassa. Se löi 9-0-lukemat taululle myös maaliskuussa 2016 Troyesia vastaan. PSG:n kaikkien aikojen isoin voitto on vuoden 1994 tammikuulta, jolloin se kaatoi Côte Chauden Ranskan liigacupissa 10-0.

PSG on etenemässä Ligue 1:ssä ylivoimaiseen mestaruuteen. Se on voittanut 17 sarjapeliä ja pelannut kaksi tasan. Toisena majaileva Lille on pelannut kaksi ottelua enemmän, mutta se on 13 pistettä PSG:tä jäljessä.

Maaleja PSG on iskenyt tämän kauden Ligue 1:ssä 62 kappaletta ja päästänyt kymmenen. Pariisilaiset tekivät siis ~14,5 prosenttia tämän kauden sarjaosumistaan lauantaina Guingampin verkkoon.