Karsintojen kautta Ykköseen noussut Musan Salama joutuu vielä tekemään muutoksen valmennusryhmäänsä, kertoo Satakunnan Kansa.

Viime kaudella joukkuetta luotsannut Ville Ulanen ei ole suorittanut Ykkösen tasolle vaadittavaa Euroopan jalkapalloliiton Uefan A-valmentajalisenssiä.

Seuran toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi kertoo MuSan informoineen asiasta lisenssikomiteaa, joka käsittelee seuraavaksi seurojen valmentajakuvioita.

– Lisenssikomitea on tietoinen MuSan ongelmasta, Löytökorpi sanoo Satakunnan Kansan haastattelussa.

MuSan entinen päävalmentaja ja nykyinen valmennuspäällikkö Matti Santahuhta aloittaa Uefan A-lisenssin suorittamisen ensi viikolla. Entuudestaan A-lisenssi on seurassa nykyisellä junioripäälliköllä Risto Puustisella. Ulanen toimi ensin Santahuhdan aisaparina edustusjoukkueessa, mutta otti valmennuksesta päävastuun kauden 2017 jälkeen Santahuuhdan siirtyessä nykyiseen tehtäväänsä.

Käytännössä MuSan täytyy siis nimetä joko Santahuhta tai Puustinen mukaan valmennusryhmään, jotta Palloliiton ehdot täyttyvät.

– Ulanen ei pysty osallistumaan koulutukseen työvelvoitteidensa takia vielä tässä kohtaa. Olemme luomassa valmennukseen systeemiä, josta informoimme myöhemmin. Mutta ei se kai mikään salaisuus ole, että jompikumpi mainitsemastasi nimistä (Santahuhta tai Puustinen) liittyy valmennusryhmään, Löytökorpi kertoo.

MuSa aloittaa kautensa lauantaina Ykkösen cupissa kotipelillä Jaroa vastaan. Ottelu pelataan Karhuhallissa kello 18.