Sky: Barcelona ehdottamassa Chelsealle brasilialaisten vaihtokauppaa

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Barcelona on jälleen Chelsean brasilialaislaiturin Willianin perässä, kertoo Sky Sports.

Willian, 30, oli Barcelonan hankintalistalla jo viime kesänä. Katalonialaisseura teki Chelsealle hänestä kolme tarjousta, joista viimeisin oli suuruudeltaan noin 61 miljoonaa euroa. Chelsea hylkäsi tuon tarjouksen heinäkuussa.

Skyn mukaan Barcelona yrittää tällä kertaa pehmittää Chelseaa vaihtokaupalla, jossa Willianin maanmies Malcom siirtyisi toiseen suuntaan. Malcom, 21, siirtyi Barcelonaan viime kesänä ranskalaisesta Bordeaux’sta noin 42 miljoonan euron kaupassa. Hän on kuitenkin jäänyt Barcelonassa vähälle peliajalle. Malcom on kärsinyt myös loukkaantumisista, ja hän on pelannut kuluvalla kaudella vain kymmenessä ottelussa.

Willianin ja Chelsean sopimus päättyy kesällä 2020, Malcom solmi Barcelonan kanssa siirtonsa yhteydessä viiden vuoden sopimuksen.

Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!