Sky Sports: Dundee FC ja Rangers yhteisymmärrykseen Glen Kamaran siirrosta

© Kuva: Juha Tamminen

Suomalaisittain mieleinkiintoisin nimi Tammikuun siirtoikkunassa on eittämättä ollut Dundee FC:n Glen Kamara, joka on tehnyt jo esisopimuksen Rangersin kanssa.

Kamara siirtyy viimeistään ensi kesänä Rangersiin, mutta siirto saattaa tapahtua jo aiemmin. Siirtoikkuna menee Skotlannissa kiinni tulevana (to-pe) yönä Suomen aikaa kello 02.

Kamaran liikkeistä ei ole ollut puhetta koko Deadline Dayn aikana, mutta iltakymmenen aikaa tuli ensimmäisiä tietoja. Skotlantilaisen STV:n mukaan Rangers on käynnistänyt neuvottelut uudelleen Kamaran siirrosta jo tammikuun puitteissa. Sky Sportsin mukaan seurat olisivat jo päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta (klo 23.11).

Dundee FC ei ole aiemmin suostunut Rangersin tarjoukseen, mutta Rangers on valmis vielä neuvottelemaan siirtosummasta. Toisaalta jos Dundee haluaa jotain Kamarasta, on heidän saatava nimet paperiin vielä ennen kello kahta, sillä muuten suomalaiskeskikenttäpelaaja siirtyy kesällä Rangersin riveihin ilmaiseksi.

Dundee on jo valmistautunut Kamaran siirtoon vahvistaen keskikenttäänsä. Mikäli Kamara jäisi Dundee FC:n riveihin, voi peliaika olla kortilla, kun hän on joka tapauksessa jättämässä seuran kesällä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Päivitetty 31.1. klo 23.12: Lisätty Sky Sportsin tiedot siirron etenemisestä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.