Tässä Huuhkajien kokoonpano Ruotsia vastaan – Kamara kutsuttiin takaisin Skotlantiin

© Kuva: Juha Tamminen
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Suomen miesten A-maajoukkue kohtaa tänään Ruotsin klo 18.45 alkavassa harjoitusottelussa, joka pelataan Qatarin Dohassa.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva on valinnut yhden debytantin avaukseen: Helsingin Jalkapalloklubin Lassi Lappalainen saa tänään uransa ensimmäisen A-maaottelun. Joukkueen kapteenina toimii Tim Sparv.

Suomen joukkue koki merkittävän takaiskun ottelupäivänä, kun Glen Kamaran seurajoukkue Dundee FC haluaa keskikenttäpelaajansa välittömästi takaisin Skotlantiin.

– Heillä on oikeus tehdä niin, koska ei ole ns. kansainvälinen pelipäivä. Arvelen, että asia liittyy Glenin tuoreeseen siirtouutiseen, Kanerva kommentoi Palloliiton sivuilla.

– Harmillinen juttu, mutta tälle emme voi mitään. Myös Juho Pirttijoki on pois kokoonpanosta jalkavamman vuoksi. Takaisku sekin.

Takaiskuista huolimatta Kanervalla on kupongilla yhä 20 pelaajaa. Ottelu alkaa 18.45 Suomen aikaa ja pelissä saa tehdä kuusi vaihtoa. Kauden avausmaaottelua voi seurata suorana lähetyksenä Mikko Innasen selostamana Viasatin, Viaplayn ja Viafreen välityksellä.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!