TPS-vahdin pelaajaura jatkuu Teksasissa

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Ykkösen avauskierroksella jopa  230 euroa!

TPS:n maalia kahden kauden ajan vartioineen Jonathan Viscosin pelaajaura jatkuu San Antoniossa, Teksasissa. Viscosin uusi seura San Antonio FC pelaa Pohjois-Amerikan toisella sarjatasolla USL:ssä.

27-vuotias kanadalaistorjuja pelasi TPS:ssä kaikissa kilpailuissa yhteensä 70 ottelua, joista 25:ssä hän piti maalinsa koskemattomana. Kaudella 2017 Viscosi valittiin Ykkösen parhaaksi maalivahdiksi. Viime kaudella Viscosi pelasi TPS:n maalin suulla yhtä vaille kaikissa sarjaotteluissa.

– Jonathan on maalivahti, joka käyttää hyvin molempia jalkojaan. Se sopii hyvin pelitapaamme. Hän on erittäin hyvä torjuja, ja tuo mukanaan kokemusta rapakon takaa Englannista ja Suomesta, San Antonio FC:n päävalmentaja Darren Powell luonnehtii hankintaansa.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Nappaa riskitön veto ja tienaa Ykkösen avauskierroksella jopa  230 euroa!