Veikkausliigan otteluohjelmassa todellinen kummajainen – yöttömän yön spesiaali toteutuu

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!

Veikkausliigan otteluohjelma julkaistiin keskiviikkona, lue lisää. Otteluohjelmasta löytyy todellinen erikoisuus, sillä RoPS kohtaa lauantaina 29.6. sarjanousija KPV:n kello 22.15 alkavassa ottelussa.

Jo viime kaudella RoPS yritti järjestää yöttömän yön ottelun PS Kemiä vastaan, mutta se ei onnistunut. Tällä kaudella yöttömän yön spesiaali nähdään Rovaniemellä, kun KPV oli suostunut ottelun erikoiseen alkamisajankohtaan.

Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa oli innoissaan Rovaniemen erikoisuudesta otteluohjelman julkaistustilaisuudessa Helsingissä. Marjamaan mukaan RoPS:n ja KPV:n välinen ottelu loppuu puolen yön aikoihin, joten kyseessä on todella yöttömän yön ottelu.

LUE MYÖS: Stadin derbyjen pelipäivät

LUE MYÖS: Tässä on kauden 2019 Veikkausliigan pelipallo

Juho Hirvonen, Helsinki
Twitter: @jkhirvonen

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!