VPS:lle viimein ensimmäinen maalivahtisopimus – kausi alkaa viikon päästä

© Kuva: Juha Tamminen

Maalivahti Mika Kaarre on solminut sopimuksen Vaasan Palloseuran edustusjoukkueen kanssa.

Kaarre, 21, edusti viime kaudella VPS J Akatemiaa. Sitä ennen Kaarre edusti Sporting Kristinaa. Kaarre oli viime kaudella tärkeässä roolissa, kun akatemia nousi Kakkoseen.

– Mika kehittyi viime vuoden aikana huimasti ja pelasi todella hyvin. Hän on ansainnut mahdollisuuden myös edustuksessa. Mika on erittäin kova tekemään töitä. Tarvitsemme maalivahteja pelien lisäksi laadukkaaseen harjoitteluun, kertoi maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää seuran tiedotteessa.

VPS J Akatemian nousu Kakkoseen on lisännyt tarvetta laadukkaille maalivahdeille koko seurassa. VPS J Akatemia osallistuu edustuksen tavoin Suomen Cupiin, jossa pelaajat voivat pelata vain yhdessä joukkueessa. Päävalmentaja Petri Vuorinen näkee akatemian nousun Kakkoseen hyvänä asiana myös maalivahtien kannalta.

– Me pelaamme Veikkausliigassa ja akatemia Kakkosessa, joten tarvitsemme useampia maalivahteja. Toisaalta me pystymme takaamaan maalivahdeille mahdollisuuden pelata kovia pelejä Veikkausliigassa tai Kakkosessa. Se on hyvä tieto maalivahdeille. Haluan, että kilpailu on kovaa maalivahtien välillä. Mika tulee akatemiasta meidän joukkueemme mukaan palkintona hienosta viime kaudesta, Vuorinen kommentoi.

Kaarteen sopimus on mallia 1+1. Hän on tällä hetkellä VPS:n edustusjoukkueen ainoa sopimusmaalivahti.

VPS kertoi maanantaina, että mm. FC Interiä edustanut maalivahti Jere Koponen on testattavana seurassa saksalaisen Martin Kompallan ja ranskalaisen Vincent Dorelin kanssa.

Kaarteen sopimusuutisen yhteydessä VPS lupaa kertovansa lisää maalivahtitilanteesta ensi viikolla. Vaasalaisten kausi käynnistyy ensi viikon perjantaina Suomen Cupin ottelulla Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.