Yle: Joel Pohjanpalolla iso päivä tulossa – pilaako nilkkavamma koko kauden?

© Kuva: Getty Images

Suomen miesten A-maajoukkueen ja saksalaisen Bayer Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo joutuu yhä odottamaan kauden ensimmäistä virallista otteluaan.

Pohjanpalo, 24, jäi heinäkuussa sairauslomalle, kun nilkan talisluu oli todella huonossa kunnossa. Seuraava tarkastus on tammikuun lopussa, jolloin selviää toipumisen aikataulu.

– Jos kaikki silloin on hyvin, niin toivottavasti olisi kuukauden tai parin päästä siitä kentällä. Se riippuu hyvin paljon siitä, mitä kuva näyttää kontrollissa. On hyvin vaikea sanoa kuitenkin ennen sitä mitään. En uskalla luvata mitään, Pohjanpalo kommentoi Yle Urheilulle.

– Odotamme täysin sitä, mitä kuva sanoo tammikuun lopussa. Kaikki aikataulut riippuvat siitä, milloin luu on täysin terve. Sitä ennen siihen ei saa tulla mitään iskutusta. Ei saa tehdä mitään hyppyjä tai juosta kovaa tai mitään muuta vastaavaa. Muuten tervehtyminen hidastuu.

Pohjanpalo on käynyt näyttämässä jalkaansa kuudella eri spesialistilla ja saanut yhtä monta mielipidettä siitä, miten vamman kanssa tulisi toimia.

– On tämä ollut aika vaikeaa, koska kukaan ei osaa sanoa mitään.

Nyt hän on vaihtanut saksalaisesta lääkäristä suomalaiseen.

– Henkilökohtaisesti häneen on isompi luottamus. Olen jutellut hänen kanssaan vammasta ja hänen kertomansa jälkeen itselläni on tunne, että tässä on nyt toivottavasti oikeat hoitotavat.

Pohjanpalon mukaan tämän hetken tietojen perusteella luu tulee kuntoon. Muutoin edessä saattaisi olla uran päättyminen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.