Zlatan Ibrahimovićilta selkeä viesti Tottenhamin ykköstähdelle: ”Jos hän haluaa voittaa…”

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimović uskoo, että Harry Kanen on jätettävä Tottenham taakseen, jos Englannin maajoukkuekapteeni haluaa taistella pokaaleista ja saavuttaa potentiaalinsa.

Valioliigan kaksinkertainen maalikuningas Kane, 25, liittyi Tottenhamin organisaatioon jo vuonna 2004, ja hän on seuran kannattajien suuri suosikki. Kanea on viety siirtohuhuissa mm. Real Madridiin, mutta hän solmi viime kesänä Tottenhamin kanssa pitkän jatkosopimuksen.

Nykyään Major League Soccerin Los Angeles Galaxya edustava Ibrahimović, 37, seurasi Kanen pelaamista kahdella edellisellä kaudella edustaessaan Manchester Unitedia.

Ruotsalaiskärki Ibrahimović on kahminut pokaaleja ja henkilökohtaisia palkintoja ympäri Eurooppaa maanosan suurimmissa seuroissa.

Hänen mukaansa Kanen on tosissaan harkittava maisemanvaihdosta, jos hän haluaa jonain päivänä päästä itsekin menestyksen makuun.

– Näin hänen pelaavan, kun olin Englannissa. Minusta hän on hyvä hyökkääjä. Hän kehittyy yhä, hän tekee hyviä asioita, kommentoi Ibrahimović Bethardille.

– Mutta olen aina sanonut, että isossa seurassa pelaaminen on eri asia kuin… kaikella kunnioituksella Tottenhamia kohtaan, ”normaalissa” seurassa pelaaminen.

– Uskon, että hänestä on siihen. Hänen on vain siirryttävä, ja ihmiset tulevat muistamaan hänet siitä, mitä hän voitti.

– Joten jos hän haluaa voittaa, niin kyllä, hänen on mielestäni siirryttävä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.